Gusi anak saya bedarah

Hi mommy tdi anak saya diam2 tengok katun kat telefon lpas tu dia kunyah2 saya biarkan jk tapi lama2 ada keluar darah saya penik Than saya korek kat dalam mulut dia teus anak saya menangis nampak kat bahagian gerham atas bedarah cam mana tu sis ada kah sebab gigi nak tumbuh? Blh komen ye sis harap dapat respon yg baik

1 Balas

Saya tak pasti if tumbuh gigi menyebabkan gusi berdarah. selalunya takkan berdarah. maybe tercedera sikit kunyah something kot. masih berdarah ke?

3y ago

tq sis