bayi 4bulan 26hari tumbuh gigi

nak tanya mommy semua normal kah baby saya dah keluar gigi usia dia mcm tu? dan bukan gigi kat depan kat tepi #firstbaby

4 Balas

normal. sama mcm anak kawan saya. 4bulan da tumbuh gigi atas dua batang. nnti checkup boleh bgithu nurse mungkin akan jumpa doktor gigi. untuk tengok keadaan gigi dia

normal. 1st baby sy tumbuh gigi atas bawah serentak masa usia dia 4bulan

9mo ago

normal awak. kalau risau. next check up 5m boleh tanya nurse kk?

cepatnya tumbuh gg.mesti comel☺️☺️❤️

normal je..

9mo ago

kalau bukan gigi depan normal ka puan? dia keluar kat tepi mcm gigi geraham tu. risauu