Jom share berat baby dan weeks 😍

Hi mommy, sye 28weeks, berat baby 1.3kg, normal ke ya? doc ckp bbynya besar 😅

38 Balas

Masa 28w berat baby 1.1 tapi doc tak ckp pulak normal ke tak. sbb perut kecik, ada anemia so tktahu lah bersalin awal ke apa ni 😂

Last check up 29week5day 2.10kg.. skrng dah 32week2day, esok ade Checkup lagi, xthu brape naik lagi berat nye..

12mo ago

Klu mcm tu normal sis.. berat badan anak sye ok,tpi tu lah.. kne beranak awal, tkot nt terlalu besar, tk boleh nk teran😅.. 18/05 hari tu baru Check up untuk 31week brape hari ntah, scan baby dah 2.5kg..

saya 32weeks berat baby 1.6kg docter kate baby macam kecik sikit 😅 saya pon tk tahu normal ke tak hahaha

12mo ago

30wk 1.6kg 😍

sy hrito 28 week 1.2kg lps to scan lagi skli 30 week check placenta 1.5kg ..fuh 🤣🤣🤣

Normal. Sy scan haritu 28week berat bby 1.4kg doc ckp okay normal bby sdg mbsar

Saya ritu 31 week berat baby 1.7kg. Doc kata baby besar sikit. Kena kawal makan

29w2d - 1.5kg. Harap baby tak lebih 3.5 la masa lahir sbb mama ada gdm 🥶

Semua tu anggaran scan jerr. Inshaallah normal berat ank kita nnti amin2x

30 weeks twin 1st 1.54 second 1.57❤️

Msa 33w bby 2.2kg skng 34w tunggu 36w bru scan blik