Sakit di bahagian di bahagian kemaluan

Hi mommy sy skrg dah 29 week bila sy bergerak nk bangun Dari baringan sy terasa nyilu Dan sakit dibahagian kemaluan..ada kan normal?ada mommy2 yg begitu Tak?

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

normal sis..sy tanya doc,dia kata sbb tulang pubic kita dah merenggang sbb persediaan utk laluan baby nnt so efek muscle sekitar tu..rasanya lepas bersalin baru hilang ni..kalau sis xde kencing kotor,mgkn itu lah masalahnya..

2mo ago

tq sis risau jugak rasa anak sebelum ni Tak ada sakit

sama laa.. sye pun nak tnye nurse kk nnty.. lambat pulak temujanji nye..