Sakit bahagian kemaluan

Maaf bertanya..ada x yg sakit di bahagian bawah (kemaluan) waktu nak jln..nak bangun dari duduk..sy nak melangkah setapak kaki pon dah rasa sakit..skrg ni sy 35w

11 Balas

Ye sama , nak baring pun tak tau macam mana . Baring sakit , duduk sakit , nak bgun dari katil atau dduk bawah pun sakit . Nak menapak pun sakit . Rse nak nngis 🥲 semoga urusan kita dipermudahkan

ya sme lah kte.. sakit yg amat sgt.. anak 3 org sblm ni xpernah rsa mcm ni, yg no 4 ni 1st time kadang nk bgn dr duduk ats lantai or kerusi dh lme kne amek msa nk jln tu.. fuhhh

Samalah sy dah 38w ni makin teruk sakit dia. Ingat nk exercise lah kan bagi mudah tpi dok sakit celah kangkang ni mmg tk dan nk buat pun 😢

Ya memang begitu sebab kandungan dah besar dan mungkin babybdah masuk saluran. Bertahanlah, jaga postur sesuai kehamilan dan ikut keselesaan

kepala bb bila dh kebwh, jdinya akn jdi berat dn beri tekanan kat situ😊 normal lh tu.. just urut2 kemaluan tu bila baring.

2y ago

mcm doktor sy ckp👍🏻

sama laaa , nk jalan pun sakit nk pusing sakit nk kencing sakit . tulang rasa mcm reput jaaa . sy pun 35minggu juga harini

2y ago

Sama la. Bila nk kncing je rasa sakit. Skrg dah 37minggu.

Sama dengan saya sis, 35 minggu juga. Nak pusing waktu tidur pun sakit. Nak bangun dari katil lagi la sakit 🥲

2y ago

sama laaa... kalau nk bgn tu kena ada step2 dia

Betul tu. Same la. Hari ni genap 35 minggu. Jln pn kne seloww je. Smoge kite depermudahkn nnt. In shaa allah

Sama dgn saya! Mmg terasa sakit especially bila bangun selepas duduk 🥺

Ya sama. Rasa macam berat je badan kalau nk berpusing.