Kandungan gugur

Hi mommy sy nk tanya soalan, 20march sy gi hospital sbb sy ada bleeding masa tu janin masih lg ada,dan doc bagi appoiment 20 April UTK jumpa pakar o&g Sementara 23 march tu saya masuk hospital lg sbb dah completed miscarriage,,ada kah sy akan dtg lagi UTK appoiment yg d bagi doc sblm gugur tu? Sbb sy lupa tanya doc masa tu #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Tak perlu. Cuma maklumkan pd dktr yg dh set kan appt tu shj.

3y ago

Sama2 Puan. Jaga diri ye ☺️