Complete Miscarriage

Hi mommy's.. Sy nak tnya.. 29/6 hari tu sy keguguran.. Doktor sahkan complete miscarriage.. Sekarang sy dalam tempoh berpantang seperti org yg bersalin..pagi 2/7 sy nak mandi.. Tgok2 ada 2 ketulan yg agak besar keluar. Warna kelabu seperti daging besar 2 jari dan seketul lagi darah besar jari kelingking .. Ptg tu saya sakit di bahagian bawah sgt2.. Sy makan ubat tahan sakit saja.. Lepas tu pagi nie.. Keluar lagi ketulan.. Bukan darah rasanya.. Sebab warna seperti kelabu dan macam daging.. Besar jari kelingking.. Normal ke mcm tu.. Buat masa skrg lepas keluar tu x sakit lagi lah.. Mohon pendapat mommy's sekalian.. Tq

1 Balas

Sis punya uri dh habis keluar ke? Jika dh habis keluar alhamdulillah. Myb itu darah beku2 yang tak keluar habis. Cari tukang urut untuk membantu mengeluarkan darah2 beku sis. Dan selain itu mengecutkan rahim sis balik. InnShaAllah.