Minyak Gamat

Mommy , sy dh 24w.. Myk gamat boleh sapu kt perut tak.? Kdg memulas la perut.. Angin.. Sblm preg mmg kalau jd boh myk gamat dia kentut sat lpstu p mmbuang lega.. Skrg preg sy xberani boh, so kadang jd memulas jenuh tahan sampai ketaq mulut dia punya sakit perut tera nak rasa nk membuang..

1 Balas

Minyak gamat okey je sis... Cme just sapu jela.. Jgn urut kuat😊.. Okey je sapu luaran ni, y mkn2 tu xblh la, pndangan sy lah