Slipped disc

Hi mommy! Sy ada slipped disc.. skrg ni dah kerap rasa sakit blkg.. org ckp, semakin besar perut. Semakin tsakit. Yakah? Takot... kdg2 bangun pun xmampu. Sakittt sangat. Ngiluh semacam tu ..#seriusnanya #1stimemom

1 Balas

hi, sy ada slip disc, sekarang pregnant kali ke2 sejak kene slip disc.. memang sgt seksa. kene kuat fizikal dan mental ya... makin besar baby makin sakit tulang belakang kita.. menangis waktu malam tu dah biasa untuk sy.. tu je cara sy nak lepaskan rasa sakit. . hehe yang sihat pun pregnant akan alami sakit pinggang, inikan kita yg dah sedia ada sakit tulang belakang.. sakit 2x ganda dr yg biasa.. semoga urusan kita dipermudahkan ya 🥰

3y ago

Ya sakit teramat sangat sakit. Memang nangis. Apa lagi kalau dah buat keja rumah. Lagi sakit.. tq for respon.😊