37mnggu 4hari

Hi mommy smua . Sape kandungan dia sma mcm saya 37mnggu ? Saya mlm ni rsa sakit bahagian bwh . Kekerapan mcm 10-15mnit Dan kdg dia hilang skjap sakit Tu . Tp level sakit baru 2.5/10 . Jdi agak agak saya boleh chill lg tk? Tk perlu serah diri lg kn?

1 Balas

sy ngam2 37minggu.. nurse ckp kalau dah overdue baru dtg serah diri.. itupun kalau takde risiko apa2.. yg contraction setiap 5 minit baru gi hospital.. dah tanda2 dah tu..

10mo ago

Pg ni hilang rsa skit . smlman xdpt tdur sakit punya psl . adehh