Takde nafsu sejak beranak

Hi mommy , siapa ada pengalaman tak bernafsu lepas beranak ? Saya sedih sangat2 sbb saya dh mcm tkde nafsu lgsg 😩 nak bersama tu mcm tkde rasa apa . Bukan taknak tapi rasa nk bersama tu tkde :( korang boleh share tak ubat/jamu apa yg berkesan untuk bgi bernafsu balik . Hrp dpt sgt bantu saya . Terima kasih :)#help

1 Balas

normal.. sbb perubahan hormon & penat jge anak.. sye x amek ape2 jamu.. nant lme2 akan ok sendri.. kne elakkn stress & pndai manage masa..