Jenis Minuman Ketika Hamil

Bila pregnant ni kadang-kadang selera pun bertukar, betul tak? Ada hari nak minum yang sejuk je, ada masa nak minum air panas pulak. Mommies yang mana satu?

Jenis Minuman Ketika Hamil
53 Balas

Memandangkan tengah cuaca sekarang panas terik, mesti laa air kosong sejuk 😁😁 tambah plak hormon mengandung badan cepat rasa panas berpeluh 😮‍💨😮‍💨

Anak first tak boleh langsong minum air putih sejuk😆 So setiap masa air suam. Anak 2nd ni tak boleh air suam pulak dah🤣 Air putih sejuk sentiasa😅

1st trimester air sejuk. 2nd ni tinggalkn yg sejuk sbb kerap berkahak. jdi srpn n mnum ptg cnfirm ada air panas. dah tmbh2 plk asyik lapar hmmm

Saya dua2.. Pagi sarapan mau panas2, tengahari smpi petang sbb cuaca panas cari yang sejuk, kalau malam yang normal jak..

sekali jer minum sejuk sebab mengidam nak air buah blend lepas tu tak minum lepas bersalin kena pantang ais setahun😉

Sejukkk…saya takboleh minum air suhu bilik/panas nanti loya dan muntah😂alahan air panas sampai beranak😅

Air kosong sejuk panas pun terasa pahit. Lepas minum auto muntah. Muntah air kosong versi berasid.

sntiasa mnuman sjuk..😂tk mnum shri air sjuk.. rse x lngkp..hahah

Sejuk air kosong bkn sejuk air manis 🤗🤗🤗risau takut kencing manis naik

Suka mnum sejuk.. Ais batu klau boleh setiap hari nak kunyah je😂😂😂