Baby tak mau minum susu botol

Hi mommy semua Mcm mana nk ajar baby yang tolak susu botol? Sy dh ajar dari masa berpantang tapi baby tk mau hisap susu botol sehinggalah sekarang baby dh berusia 2 bulan 10 hari masih menolak, mcm² dh buat tp masih tak mau. Dalam masa 2week lagi saya akan mula bekerja.....baby dok ngan pengasuh. Mommy ² ada cadangan @ cara tk? Boleh kongsi

1 Balas

Hai. Cuba mummy try botol susu pigeon wide neck color kuning. My daughter mula2 taknak juga botol lepas try mcm2 botol. Tapi Alhamdulillah die nak botol susu pigeon. All the best k. Semoga dipermudahkan. Aamin. 🤗

5y ago

Aamiin...tq mommy