Perlukah tukar pencuci muka / shampu?

Hi mommy semua. Tumpang tanya, kawan saya kata kita kena tukar gaya hidup kita after pregnant. Contohnya tukar pencuci muka , shampu dll kpd yg xda bahan kimia supaya xefek kpd baby. Betul ke? Dan kalau betul, jenama apa mommy semua pakai yg selamat ya? Skrg sy pakai pencuci muka innisfree dan shampu selalu brtukar2..

1 Balas

pencuci muka: simple botol biru atau hijau tukar2 ikut mood pelembap: hada labo / benton green tea sunscreen: biore botol kuning deodorant: joi sensitive (puan search je natural deodorant malaysia ada byk pilihan jenama) syampu & sabun: johnsons baby & aveeno ubat gigi sy x tukar tp kalau nak cuba pakai pureen maternity

3y ago

best of luck!