Kencing kotor

Hi mommy semua . Sy pregnant anak pertama . Xde pengalaman , jd nk tnya mommy semua , ada x yg pernah kencing kotor and kena admit ke hospital .? Dan doc masukkan antibiotik meropenem melalui jarum yg ada di tgn . Klau ade share pengalaman mommy semua , and berapa lama mommy kena tahan wad . Terima kasih semua !😍

1 Balas

hi mommy, sy pernah kne. tp x smpai kne admit. dokter suggest utk minum air n cuci miss v dgn air suam.

2y ago

Ooo mcm tu , xpe nnti lepas keluar wad sy cuba ikut yg mommy suggest tu ye . Tq mommy