Skincare sk2 pregnancy safe x?

Hi mommy semua, sy nk tnya sepanjang pregnancy mommy guna skincare apa? Teruskan yg lama atau tukar yg baru. Sy guna sk2. Ada x mommy kt sini guna sk2? Nk tahu sk2 pregnancy safe x?

1 Balas

Tak semua sk-ii pregnancy safe. Products yang not Pregnancy safe for sk-ii: Facial Treatment Cleanser Facial Treatment Cleansing Oil Facial Treatment Clear Lotion Toner Facial Treatment Mask

3y ago

Tq sis for ur feedback. Alhamdulillah nasib baik dh stop guna since first trimester.