Belum period lagi

Hi mommy semua. Sy baru lepas bersalin. Anak sy dah masuk 3 bulan. Sebelum mengandung, period sy lancar tiap bulan sehinggalah sy disahkan mengandung. Sy risau sebab tak datang period lagi. Ingat nak ambik depo masa anak check up 3 bln ni. Tapi bila tanya nurse, nurse suruh check upt dulu baru dpt ambik depo. Nak tau, ada ka normal kalau dah 3 bln bersalin, masih tak period lagi?? Sy fully bf anak skrg ni. Lusa (jumaat) anak dah 3 bln.

2 Balas

samaaa sis . saya pun tak datang period lagi . saya pun takut nak check upt sebab saya rancang sendiri . tapi saya baca kalau lepas pregnant ni normal tk datang period dalam masa 6 bulan . lega sikit hehe

kalau fully bf, normal untuk tak period..