Normal tak?

Mommy semua. Saya sekarang 33week, setiap kali nak tidur je mesti akan rasa macam susah nak bernafas😭 normal tak ya??

11 Balas

kita sama sis. rasa susah bernafas, sakit pinggang yakmattttt. tapi jenis saya, saya set dlm pala otak 'takpa taklama dah, sikit masa ja lagi 😂' nanti dah keluarr anak lagi macam2 nak kena hadap. so enjoyy our pregnancy journey!! ❤️

4mo ago

Saya pun set mcm ni. Kadang tu cakap dalam hati. Malas la nak layan sangat sakit ni. Tido ja la 😂 menjadiii alhamdulillah. Tapi yg penting apa apa pun Air masak kena cukup. Sbb Kalau tengok sakit2 apa pun . Solution dia Mesti air masak kena cukup .

33week hadir... Sama lahhh... 1 malam dapat tido beberapa jam jer... Alhamdulillah, Anak2 cuti sekolah. Jadi pagi tu boleh lah sambung tido. Kejap2 pun tak pe. Asalkan cukup tido,, bangun buat kerja. Penat, tido...

ya normal sis...saya pun skrg mcm tu...saya tak boleh tidur baring kena tidur duduk atau tinggikan bantal bhg kepala Dan bawa pelipat kaki dh hujung kaki letak bantal....baru boleh tidur Lena Dan kurang gerakkan

samala sis, saya bila baring tu kdg rasa mcm oksigen x sampai dekat otak, then rasa pening, so saya kalau nk tidur tggu ngantuk betul² yg letak kepala terus lena jer baru baring, kalau x saya pening 😌

anak makin besar mummy pastu memang sakit bahagian tulang rusuk kita habis semua dihimpit. Enjoy je la kita ni , duk lama lama layan sakit ketiduran jugak 🤣

normal bukn susah nak bernafas ja kadang tu smpai nak tidoq ambik position pun parah 🤣

Sama sis rasa mcm semput je especially bila tdo mengiring sebelah kiri. Kanan ok sikit.

sama la..kiri kanan x kena..pastu makanan yg makan jd naik ke tekak balik..

4mo ago

sma lah, tak selesa.. kna bangun dduk kejap & sndawa baru ok 🤣

normal sis...

normal sis