Baby

Hi mommy semua. Saya nak tanya,normal ke kalau bayi muntah dalm kuantiti yg banyak? Baby saya minggu depan nak masuk 3bulan. Sehari sekali atau 2x dia akan muntah.

1 Balas

Bg setengah bby muntah tu mgkin normal..mcm baby sya dlu asal mnum ja muntah,byk mna dia mnum byk tu gk la dia muntah balik,mcm2 dh buat..tukar susu pun sama..sbb risau sgt,sy jumpa doktor2 pun ckp normal nnt akn elok sndri..lps tu ada sorg makcik ni ckp kt saya ank dia sampai umo setahun baru muntah tu stop sndiri..jd,saya anggap tu normal smpai lah bby sya umo 5 bln,muntah tu mmg stop sndri..alhamdulillah bby sy sihat ja..