Gastrik

Hi mommy semua. Nak tnye ada x kt sini awal kehamilan die kne gastrik?

1 Balas

Awak gastrik sebab tak boleh telan makanan ke? Teruk tak alahan first trimester ni?

5y ago

Perut pedih je. Asyik lapar. Bila mkn x selera. Nk muntah pn ada. Skrg ni ok skit. Bila perut start pedih terus mkn hilang la rasa pedih tu. Tp dlm masa 2 3 jam akan pedih balik. So sentiasa kne mkn je.. 😅 😅 Alahan tu depend kt tuan bdn jgk. Ada xde alahan, ada yg blh control ada yg x blh tahan lgsg..