Bukak jalan

Hi mommy semua nak tanya saya dah kuar tanda harini and ade contraction. Dah pegi hospital tapi baru bukak 1cm and contraction manja. Tapi nurse cakap balik dulu Sebab 1cm pon boleh tertutup semula even dah kuar darah. Betul ke 1 cm bole tertutup semula ? #firstmom

8 Balas

betul la rasanya,sy ari tu masuk pac dah 2cm,trus msuk wad sbb kena masukkn ubat,bila cek bukaan sblm masuk ubat bukaan 1cm pulak dah,pelik jg knpa