Susu Newborn

Hi mommy semua nak tanya saya dah 37w5d tak lama je lagi baby akan keluar, saya nak tanya la susu apa yang bagus untuk newborn ya? Sebab saya takut susu tak meriah pastu tkde susu. Mohan kongsi ye mommy semua

2 Balas

Insya-Allah susu akn byk & ckup utk baby. mula2 baby minum ckit je sbb perut dia pn kecil lg. tp bg dia hisap dgn kerap, makin byk rangsangan, makin meriah susu

pls jgn fikir utk feed baby formula. baby pn belum lahir lagi dh fikir nk bg susu apa. usahakan susu bdn dulu bila dah lahir.