35w baby kurang gerak

hi mommy semua nak tanya saya dah 35w 3d, sekarang memang baby kurang gerak dalam rahim? Harini baru 1 kali kick tu pun slow je dia gerak. Memang normal ke ? risau pun ada 🥲 #firstmom #pleasehelp #ingintahu

17 Balas

sepatutnya awak trus pg hospital.bukan tanya kat sini dear.sbb mmg tak normal tu.misi pun dah pesan,kalau baby lambat gerak l/kick kena trus pg hospital.akk doakn smg allah permudahkan urusan awak...amiin