preggy mommy

hi mommy semua, nak tanya normal ke kalau sakit di bhgn bwh perut(ari-ari) sy baru 19w tp kerap sakit la..knp ye? ada mommy2 sini tau tak?

2 Balas

Sis ada tersalah makan kot. Mungkin makanan yg sis mkn tu tak ngam dgn sis sendiri. Sbb pengalaman saya lah jika sakit kt ari2 tu ada tersalah makan. So, kena minum byk air putih & berehat.

4y ago

Wc

Boleh cek tkut kencing kotor

4y ago

ooo okay2..tp skrg dah 27week.. alhamdulillah dah kurg sakit.. tq mommy share 😘