Bintik putih

Hi mommy semua, nak tanya, normal ke baby newborn ada bintik putih kat muka dia yg mcm jerawat dh masak tu tpi ni bukan. Lagi satu baby saya mcm ada kahak tersumbat, bila tidur je dgr mcm kahak tu tersngkut. Tpi nafas dia like okey je takde lah susah sngat dia nk nafas. Dh rujuk doctor, dia kata tepuk belakang baby je utk buang kahak tu. Tpi mcm tk jdi je sy buat. Ada tips lain tk?

1 Balas

Hi, Puan! Ya normal. Nanti akan hilang sendiri 😊 Betul apa yang doktor kata tu, Puan kena buat tepuk percussion. Itu cara yang berkesan. Satu lagi, kerapkan penyusuan. Itu sahaja.

1y ago

Sama-sama 🌹