Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

26 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Situasi kita sama.. penat ngantuk kadang kena marah sbb tido awl dn tk layan permintaan suami. Tp sy risau dosa, so lepas slow talk dgn dia dia ckp dia redho sy tk dpt layan dia cuma dia emo sedih kena reject selalu. Pdhl sy bg je hint hari2 y sy penat nak tido awl. Lama2 tu sy kesian kt dia sbb yela nafsu lelaki ni lain kan, elok la dia minta kat isteri jgn minta tempat lain. Then dh masuk trimester kedua sy slow2 cuba bg masa layan suami seminggu sekali jadi la. Tapi suami sy ad la juga tlg sikit2 buat kerja rumah dan jaga anak first kami, so sy tk penat sorg2. Dan sy pun mmg tkde nafsu jugak, tp sy cuba2 dtg kan nafsu tu, minta suami beli lingerie baru ke, layan kita dlu la kiranya huhu

Baca lagi