Sex + penat + hilang nafsu

Mommy semua, nak tanya, lelaki memang kuat nafsu sangat ke? Seminggu berapa kali suami akan mintak ? Saya ni preggy anak kedua,jdinya saya kdg cepat letih sampai kdg nk layan suami pun tkde mood. Penat 1 hal, ngntuk pun satu hal. Bila bab sexx suami mmg akan moody terus, nnti dia salahkan kita. Ye sy mmg kurang bernfsu sejak lahir anak pertme haritu, mgkin sbb saya letih sgt2, semua kerja rumah saya buat, jaga anak semua tu. Boleh bg kata2 semngat. #ingintahu bila bersuara sy jgk disalahkn 😭 sy penat

26 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

slow talk dgn suami sis.. bgtau die ape yg sis rse skang ni.. luahkn segalanya.. mmg penat uruskn segalanya sorg dri.. mgkin ble sis luahkan kat die, die akan fhm n mntk die tlg bnde yg sng² jer dlu, laki ni kte kne bgtau ape yg kte nk sbb dowg xkn fhm body langguange n bhsa pmpn yg kdg² bg hint jer.. kne ckp direct trs.. klu die xfhm jgk xtau lah nk ckp cmne, dlm rumah tgga ni kne ade give n take.. surirumah ni mmg penat, tmbh² klu de anak kecik nk plak isteri bekerja mmg penat sgt² ler.. dh penah merasa sumer tu, cr mse yg sesuai bincang elok² ngan suami ttg mslh sis yer.. klu nk sis fhm die, die pn kne lah fhm sis jgk.. bkn sblh pihak jer nk kne memahami..

Baca lagi
3mo ago

betul tu..communication is the key..