10weeks, bila scan doc kata baru 5weeks

Hi mommy semua.. kalau ikutkan apps, minggu ni saya dah 10weeks.. tapi bila check di klinik, selepas doc scan , dia inform yg kandungan berusia 5weeks sedangkan sebelum ni check juga kandungan sudah pun 7 weeks.. adakah ini normal? Doc kata , mgkin kandungan tak menjadi. Saya takde mengalami sebarang bleeding atau cramp di perut.. mohon pandangan dari mommy semua ya.. terima kasih.. harap ada rezeki buat saya..

1 Balas

hi sis..kandungan sis skrg macam mana ok ke?saya pon risau skrg ni..scan 6weeks..tapi tak nmpk baby..kantung je ada..doc kata maybe salah date or luar rahim..risau pulak saya..