Nak Kepastian

Hi mommy semua, boleh suggest tak susu yang bagus untuk ibu mengandung

17 Balas

Actually semua susu ibu mengandung bagus, cuma puan kena try untuk tahu sesuai dengan puan atau tidak. Saya setakat ni dah pernah minum enfamama dengan anmun, dua dua okay cuma anmum kalau minum banyak boleh buat cirit birit so saya minum sikit je.

Susu apa pon boleh sis. Asalkan sis mampu minum time preggy ni. Tekak time preggy kan lain. Jangan minum susu cair & pekat sudahla 🤭

Sy amalkan susu kambing al manna. Since preg anak pertama. Byk khasiat nye. Alhamdulillah. Now tgh preg anak ke 2. Baru 8w6d.

enfamama....sy mnum baby sy tulang kuat..bru 4month...smue yg dukung die ckp bnde yg sama...kerasnye bdn...😅

Sy minum momma pregolact perisa coklat. Byk khasiatnya & Serious sedap. Mcm hot chocolate cadbury. Cuba lah

Mnum susu biasa yg full cream pun ok jgk.. sy mnum yg tu je.. xksah brand ap, tp bg sy fernleaf trbaik

Susu kambing, farm fresh, ducth lady low fat, hl. Kalau tak ada gdm boleh minum susu ibu mengandung

Hi.. sy mnum everyday ja.. sdap murah & lpas bersalin pun amalkan nk susukan bby

Sy minum susu kambing khalish perisa koko kurma.. Sedap sgt bg sy.. 😁

Saya minum susu farm fresh kurma je. Alhamdulillah HB cantik je.