Ubat Masa Berpantang

Hi mommy semua. Boleh share tk jenama or ubat apa yg mommy semua cuba utk buang air pertama kali slps bersalin? Saya sampai skrg still takut2 lg nk buang air. Takut dkt bawah tu jahitan dia terbukak. Ngeri rasanya. ??

1 Balas

Sy tahan buang lama gile..try duphalac, lactul, tu laxatives. Try ubat postur duduk msa membuang. Jgn fkir sgt sakit mse mmbuang, bole try lekakan dari fokus dekat sakit dgn browse phone