Hamil 24 minggu dan sakit perut,

Hi mommy semua, boleh bantu saya pregnant 1st baby skrg da masuk 24week atau 6bulan, ada tak mommy yg rase sakit kat bawah perut sampai ke perut atas, rasa mcm tertarik lagi2 bila nk bergerak atau tukar posisi dari baring ke duduk, duduk nak bangun, jadi kalau nk begerak kena slow2 je gerak kadang2 bejalan pun blh rasa sakit tu, nak solat pun kene duduk kalau tak rase mcm tetarik kat bahagian perut.. ada ke mommy yg ada pegalaman atau masalah mcm sya.. Atau blh tlg bagi pndapat sikit..

6 Balas

sy tgh alami skrg ni.klu berjalan pn terus rs tertarik je

1y ago

Alhamdulillah,, saya da makin ok.. Saya stop semua air sejuk.. Minum air suam atau suhu bilik je.. Baru hilang rasa sakit tu.. 😅