Sakit perut, mengeras, tegang..

Ada tak mommy yg pregnant 19week+ alami sakit perut..rasa mengeras, rasa tegang..nak duduk xkene..nak baring xkene..😂 mommy buat mcm mana ye? Share sikit.. Saya boleh tahan lg masa awal 18week..tapi skrg dah xde idea nak duduk mcm mana..mungkin mommy blh share apa yg mommy buat untuk rasa selesa sikit..#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

saya pun sama jugak sis , lagi2 kalau kenyang bru lps makan perut tegang smpai sakit belakang , baring tk kena duduk pun tk kena . tapi tahan dan sabar je demi baby 🤗🥰

2y ago

okey dah tahu knp sakit tadi..sbb kenyang sangat kot..dah mkn nasik goreng, mkn lg telo..lepastu mkn lg kuih..5 bijik pulak tuu..😭😭

sama la. kena cari position yg bagus utk baring dan tidur jg heeee normal

2y ago

beli bantal yg utk pregnant tu, senang takpaya bykkan bantal kiri kanan dkt peha haha

kna urut perlahan dekat balakang ,,mesti ok punya ,,,

2y ago

baikk..tq sis..🥰

saya pun sama

2y ago

🙈🙈 kan sis..