Spot coklat

Mommy semua awal awal ni ada tak keluar spotted coklat? Saya Dah 2hari ada. Risau sampai tak boleh tidur 🥲

3 Balas

pergi klinik cpt ya.. dulu thn 2021 sy mcm tu jgk, doktor ckp ancaman keguguran.. tp masa tu kantung sy kecik dr usia sepatutnya so doktor suruh dtg lg 2minggu. xsampai seminggu sy start sakit perut & keluar darah.. lps tu keguguran.. semoga kandungan awk baik2 saja ya

Hai, better awak pergi klinik yaa. Haritu saya pun ada, pergi klinik swasta doktor bagi saya ubat kuatkan rahim. Alhamdulillah takada dahh spotting dan sekarang dahh 6 weeks. Semoga awak dan baby baik baik saja yaaa ❤️

Pergi klinik please