Help 1st preggy

Saya 1st pregnant, masok 6w4d tapi dah 2hari ni asyik keluar cecair warna coklat? Kenapa ye? Risau pulakkk#firstbaby #seriusnanya #pleasehelp #jangandibully

8 Balas

pergi je ke klinik..sy dlu pun 6 mggu bleeding..sy ke klinik swasta..doktor bg injection n ubat duhapson..sy bleeding dr 6 mnggu hingga 13mggu..now dah xde bleeding..domtor nasihatkan sy untuk mkn duhapson hingga kandungan 5bulan

Tengok pada kuantiti banyak ke sikit. Saya pun sama ada keluar spotting warna coklat sikit time minggu ke 7 tapi dr kata normal. Apa apa pun refer dr kalau rasa tak normal and risau

better pegi hospital cepat,awal kehamilan ni mcm² benda nak kena jaga.semoga tiada apa² yg tidak baik berlaku😘

tengok atas kuantiti darah tu la .. kalau banyak x normal.. kalau stakat tompok ii macam nak abis period tu normal

Tak normal pergi checkup hospital, sy pernah mcm tu seminggu jgk keluar darah coklat lepastu gugur.

better trus ke hspital.jgn tgu. sbb kndungan trlalu muda. At least kta boleh tau punca spotting tu

Tak normal tu. Kena cek doktor. Macam saya keluar cecair coklat.. Pastu gugur.

3y ago

Berapa hari awak keluar cecair tu ye? Time tu awak da berapa minggu?

kena check cepat tu