Ada tips tak?

Hi mommy semua ? ada tips tak? nak bagi baby cepat keluar (lahir).... kita dah 38week tapi still belum ada tanda lagi ? due 1/10...kalau boleh nak baby keluar awal dari due tue sebab bulan 10 nanti suami dah tak boleh balik ada exam PDRM dari kem latihan polis. ? (kalau boleh nak suami ada disisi time deliver #firstbaby) ??

18 Balas

Bsma suami atau , bykn bjln. Minm air milo ltk plnta

Banyakkn jalan sis..jgn kuat tidur,

Dengar orang cakap buat jalan itik

Bby nk keluar,ontime la tue..

Banyakkan jalan itik... 😊

Banyak kan berjalan-jalan

5y ago

Harihari dah berjalan 2km sis tapi still sama jeee 😫

Bnyakkan berjalan🤗

5y ago

Iya..jari2 suami tu letak kat air suam tu n suru suami maafkn kslhan kita..dgn izin Allah,akn bsalin awl juga tu

Semoga selamat