Gbs + keputihan teruk

Hi mommy sekalian..sy dah 2nd trimester..before pregnent xpernah ade kpthan but bile da pregnent keputihan melampau..kpthan tu x berbau ikan kering tapi berketul ketul n kadang tu smpai hijau..bila hijau tu buat gatal2 mcm nak cabut je rase kemaluan tu..saya nk tnye …ubat insert candida tu if x mntk kat kk boleh ke beli direct farmasi??…ke perlukan any surat sokongan doktor???…makan dah jage tp still banyak😭

5 Balas

dh on antibiotik ke

1y ago

yke.. sy mcm awk jugk.. tp lps on atibiotik dlm smggu bru baik.. dri first trimestr smpai secnd trimester.. cuba buat rendmn faraj tu x