Gbs positif

Hi mummys, saya ada keputihan hijau dr awal pregnancy, pergi buat checkup n swab ada gbs+ n candida. Baru week 7 masa tu. Dr da bg ubat masuk bawah tp smpai sekarang still sama, skrg da week 14. Risau kat baby, ada cara nak hilangkn ke? Sy dah cuba aor garam jgak. Makn yogurt, tp still sama. Keputihan hijau tp xgatal, bau pn kurang. Buntu dah.

1 Balas

Sama tp skrg dah 34w alhamdulillah okay baby aktif actually selalu jugak rasa risau kkdg tu for now kalau okay pun lps bersama tp kiranya kena avoid dr lps dkt dlm.. and nnt nk bersalin kena on antibiotic jela nurse ckp.. huhu