21 week 6 day

Hey mommy sekalian normal ke kalau baby duduk songsang masa kandungan 5 bulan ni... Doktor cakap kepala duk atas... Kaki duk bawah.... Rasa runsing plk😕😕#firstbaby #bantusharing

11 Balas

macam saya sis alhamdulilahh selamat dah brsalin dah 20hri dah pon , jgn risau takde apa pon cuma kalau baby stay ddk mcmtu smpai waktu melahirkan dorg akan tolak cezer jea . takpa waktu masih banyak tok dia brpusing dlm perutt ibu dia

Masih awal lagi tu.. Apa pun cukupkan keperluan nutrient untuk anak terutama protein untuk sel2 anak membentuk elok.. Makan real food banyak sikit.. Kurangkan fake food..

saya dh pnh tjadi sis... kepala atas kaki bawah... pastu bby mlintang... Alhamdulillah skrg bby dh msk srang... sis cuba usap prt dan ckp dgn dia..now saya dh 35w

Saya pun sama.. dr cakap macam tu risau kan kita, tapi banyak ibu2 yg berpengalaman cakap masih kecik lagi masih boleh berputar lagi kedudukan

Normal. Ruang masih besar lagi. Xperlu risau. By 36 minggu xpusing baru patut risau

normal.. sy 25w kepala baby start dok bwh.. sekarang tunggu hari je.. due 27/5

awal lg tu sis . baby akan berpusing sendiri juga tu sis ke bawah . inshaallah

Baby sy melintang dlm perut..doc ckp xpe je..sbb dia kcik lg..boleh pusing2.

situasi kita sama.risauu sbb anak pertama

Bby kecil lg masih boleh bpusing☺️