Luka jahitan sakit

Hi mommy sekalian ada yang bersalin czer tak kat sini? Hari ni hari ke 30 saya berpantang. Luka czer dibahagian hujung merah merahan dan rasa sakit. Normal ke?

4 Balas

Saya pun sama. Bahagian hujung haritu ada nanah tp nanah x berair. Kene on antibiotik 5hari. Biasa luka czer mmg lmbt baik even kita dah jaga elok2. Cuma zaman skrg tak sempat nak jaga sgt sbb ulang alik kk je mcm x pantang dah

Sy baru 13 hari bersalin emergency czer, luka bahagian hujung berlubang.. tak tahu macam mana nak bagi tutup, air daging keluar tapi dh kurang .. ada tips tak?

Sy pn czer juge. Dh 44hri hari ini. Luka kt tegh ade ckit bernanah berair. Ckit je la. Kdg kuar air bisa. Sakit ngilu pn ad mse nk bgun @duduk..kira normal la kan.

1y ago

Saya masih ada lagi hari ke 30

normal je. selagi xde nanah.