Luka czer bernanah

Hi mommy. Luka czer bahagian hujung jahitan bernanah . Macam mana nk buat yaaa #ingintahu #bantusharing #firstbaby

3 Balas

Hi sis . Saya pun pernah bernanah , saya picit sampai nanah tu hbis . Lpas tu saya beli air cucian dekat farmasi & cuci sendiri .. alhamdulilah 3hari elok , tp kalau terbukak besar kena pegi hosp taw sis . Takut infection

sama laa saya .. baru beranak secara czer 5/7 baru nii.. mcm mane awak atasi nanah dlu.. dr buat ap kat awak 😭 saya takot laa..

pg hospital.