UPT SEKEJAP POSITIF SEKEJAP NEGATIF

Hi mommy.. saya nak tanya okay saya ade buat urine pregnant test ( dip n tell ) 26.1.22 6pm - 2 line ( kabur ) 27.1.22 7am - 2 line ( kabur ) 27.1.22 6.05pm - 2 line ( kabur ) 28.1.22 - 6.20pm just 1 line 29.1.22 - 8am just 1 line ada tak yang pernah kena macam ni .. #ingintahu

UPT SEKEJAP POSITIF SEKEJAP NEGATIF
7 Balas

Hi. Sy pnh mcm ni, 4 hr positif. Tp makin pudar. Last2 jd -ve. Buat blood test dkt clinic, doctor diagnosed chemical pregnancy.

2y ago

sy doa awk bkn kes mcm sy. moga ade rezeki awk n bby dpt bthan. ♥