Boleh ke campur susu fm dgn susu badan?

Hi mommy, saya nak tanya, kalau saya buat susu 60 ml pastu tambah dengan susu badan saya, contoh susu badan saya 5 ml or 10/20ml boleh ke? Cmpur dalam satu botol..

4 Balas

awak sediakan 2 botol, satu untk susu bf n satu untuk susu fm, cara bagi dia awak kene bagi selang seli contoh… awak bagi dulu susu bf lepas dh hibs bagi pula susu fm lepastu ulang balik bagi susu bf kemudian fm haa mcmtuhh dia kene selang seliii

susu badan dengan susu fm tak boleh campur dalam satu botol. kena asing2. doktor pesan macam tu dekat saya.

tak pernah buat.. cuma kalau dkt rumah sye BF jer..keluar baru guna botol susu fm..

xboleh. buat dua botol yg berbeza.