Bersalin anak luar nikah

Hi mommy saya nak tanya boleh ke masa bersalin nanti kita punya pasangan teman kita dekat ward sepanjang proses kita nak bersalin tu . Sebab yang tahu hanya adk bradik and psgan sahaja . Mommy boleh bantu persoalan saya ni tak 🥲 saya mmg nak jaga baby ni selepas bersalin nnt kami akan menikah dan explain pada fmly.cuma saya perlukan sokongan dr psgan sye je

2 Balas

dekat wad xde org blh teman melainkan waktu melawat. dekat LR bergantung, ada hsptl bg, ada hsptl xbg. klu kes sis hny waris shj blh teman klu hsptl benarkan.

Better minta tlg adik beradik. Kalau nk discharge pun nanti kena waris yg buat. Kalau org luar nanti akan ada campur tangan JKM