HELP ME MOMMY!

Hi mommy, saya nak share cerita , skrg saya 9weeks pregnant . Tapi baru dapat tahu yang jantung baby stop dalam 2-3 hari dah. Skrg saya jadi rungsing dan sedih😣😣 Saya dah jumpa pakar O&G . Doctor minta saya datang semula seminggu lagi. Tapi skrg saya takde bleeding dan takpernah jatuh sama sekali. Mommy ada pengalaman mcmni tak? Tolong share dgn saya😞

7 Balas

risau pulak sy dgr cerita awk dhla sy masa 5w-8w kluar spotting last scan 7w ada heartbeat lama x scan mggu dpn bru nk scan rasa risau pulak . Dulu sy pernh gugur tapi ada tanda mcm alahan hilang sakit belakang dgn bleeding .

3w ago

saya pom cmni jgk.. dah 8 w tiba² semalam ada spotting .. risau nyaa..sbb 2bulan lepas dah misscarriage.. harapnya xde pape lagi 2mggu repeat scan..

sis takde sakit perut ke?? atau cramp yang kuat?? alahan kurang ?? simptom2 lebih kurang macam tu ??

4w ago

saya pernah gugur tahun lepas .. tapi bukan missed miscarriage tapi sebab blighted ovum .. 7 minggu keluar darah macam period .. makan ubat kuat rahim pun tak jalan .. complete miscarriage darah nifas turun 20 hari

klu sekali lg review dan masih sama..it declare as missed miscarriage. mmg xde bleeding awal2 tu

4w ago

oh mcm tu yaa😌

Semoga baik2 shj utk awk dan bby amiin.. inshaAllah

3w ago

amin terima kasih awak🥰

sis mcm mna ya skrg?

Sis ada apa2 simptom tak?

4w ago

maksud sis simptom apa? saya takde apa apa simptom pun. cumanya pergi dr asmah nak tgok baby tak ada jantung nya kelip2