Serah diri atau tunggu dulu?

Hi mommy. Saya harini dah masuk 39 weeks 1 day, pagi tadi ada muncul blood spot. Tapi saya tunggu2 kalau ada contraction. Ada sakit sikit, tapi masih boleh dibawa tidur. Rasa macam senggugut. Then petang ni muncul lagi blood spot dan bahagian miss V ada sedikit sakit. Ini anak kedua saya, kalau yang pertama dulu muncul blood spot sekali dengan contraction. Kali ni lain pula gayanya, plus baby lambat keluar berbanding baby pertama 😆Perlu kah saya serah diri atau tunggu lagi sekali?

1 Balas

Kalau sis yakin boleh handle sakit tu lg tunggu lah. Tp bg sy better pergi terus PAC😅

3mo ago

dah bersalin ke sis ...sy esok baru 39minggu ...pon same tgh preg ank kedua tp blm kluar tande cuma sakit sakit mcm sengugut je...lidah mula rse payau balik...kdg ad pening pening kpale tpi x kerap...klau mse ank prtame kluar mucus plug dgn kontraksi sekli..,