due Akhir bln 12

Hi mommy, saya baru 31 week normal ke klau kepala baby Dh turun ke bawah? Nurse ckp kepala baby Dh turun Tinggal tunggu Jalan bukak je.. Hmm saya Setiap mlm sakit bahagian bawah perut belah Kiri.. Boleh bagi tips x kurangkn rase sakit tu.. Rase mcm urat nk putus je.

1 Balas

normal kepala baby dah kat bawah. 28 minggu patut turun dah kepala. cuma tak normal kalau dah nak keluar. untuk kurangkan sakit ja saya tak pasti. cuba banyakkan berehat. atau try buat light exercise. untuk bagi muscle strech and relax.