needs ni mommy at ni bby

Hi mommy's pahingi nmn ako ng list nang mga need ni bby para alam ko kung ano dapat bilihin for new born,??

2 Replies

3Long sleeve ties 3short sleeves ties 3sando ties 5lampin 3receiving blanket Pajama Socks Kapot Bonet Soap Alcohol Diaper Mommy: Pajama Diaper Maternity pad Shirt Socks

Diaper NB Wet wipes Alcohol 70% sulotion Baby bath soap Cotton buds Cotton balls Baby dress/barubaruan Pajama Socks Mittens Bonets Pranela Lampin