Perut tak nampak

Hi mommy. Normal ke saya dah nak masuk 15w tapi perut mcm tak pregnant pun. Tapi saya sedikit besarlah. Saya risau dengan perkembangan baby sayaa. Dahlah saya takde apa2 alahan. Macam bawak diri sendiri jee. Macam macam fikir dalam kepala hmm

3 Balas

Sama sy 13w pn mmg dr awal rasa bawak diri je. Perut ttbe kempis plak pagi ni. X sakit x apa pn. Pas subuh duk usap2 rasa la kembung sikit. Pastu dok baring sblum start keje rasa kempis plak.. Bloated angin ke xtau la..lpas breakfast dia kembung balik 😅. Tp klu asik pikir je stress lak, so sy buat biasa je la until next check up huhu

9mo ago

Same mcm sy.. kdng2 risau duk fikir bby okey ke x..kjp rase mngeras kjap kempis kjp ade rase kembung😅

awal lagi tu. usually mmg xperasan pun. unless dh masuk 3rd trimester. baru pkembangan bby rapid. klu rasa ragu2 pergi saja scan

jngn fikir sngt, nnti stress. .. fikir yg baik shj, baby sihat mommy sihat. Alhamdulillah