Baby bump nampak berapa bulan?

Hi mommy.. nk tnye baby bumps biasa nampk berapa bulan kandungan ye? Kalau kita pegang perut tu da keras cikit la biasa brapa belas weeks? ... kalau 3bulan tu dh keras x perut? Sy kulit perut memang tebal cikit. #firstmom #ingintahu #SeriusTanya #bantusharing

40 Balas

Saya 1st time mom. Sekarang dah 5 bulan tapi bump saya macam ni je. Alhamdullilah bila scan baby membesar ikut usia. Naik public transport kena berdiri sebab orang tak nampak bump 🤣

1mo ago

Tinggi saya 150 berat 42kg sis