Gbs positif mom + baby kuning

Hi mommy . Just nk tnya ada tk mcm saya.. Sy gbs positif mom.. Lps brnk ank masuk wad utk pantau. Minimum 2hri on antibiotik dan sekarang anak ada kuning pula. Dktr kata duduk bwh lampu..Blh tk share brpa hari sllunya ank bru blh kluar dari wad kalau kuning. Dh rindu sgt2 😥

1 Balas

Kuning tu normal sis, lama atau tidak tu brgantung pada baby, sis bykkan doa ye, moga baby cepat baik kuning dan boleh balik brsama sis n suami.. 😘